Info

Liput

Festivaalilippupaketti 25 €
Näytöslippu 7 €

Festivaalilippupaketti oikeuttaa pääsyyn viiteen omavalintaiseen näytökseen elokuvateatteri Tapiossa ja ravintola Kerubissa.

Festivaalilippujen ennakkomyynti

Yksittäisten näytöslippujen ja festivaalilippupakettien ennakkomyynti alkaa maanantaina 26.10. elokuvateatteri Tapiossa sekä Savon Kinojen internet-sivuilla. Nettilipunmyynti käynnistyy klo 10 ja elokuvateatteri Tapiossa lipunmyynti aukeaa klo 14. Festivaalilippupaketti oikeuttaa pääsyyn viiteen omavalintaiseen Rokumentti-näytökseen. Lippupaketin ostaneiden täytyy vaihtaa lippupakettinsa yksittäisiin näytöslippuihin. Lippuja vaihdetaan elokuvateatteri Tapion lipunmyynnissä. Lippuja voi vaihtaa näytöslippuihin lipunmyynnin alkamisesta festivaaliviikonloppuun asti.

Muista käydä vaihtamassa lippusi ajoissa, loppuunmyytyjä näytöksiä on luvassa!

Lippujen varaaminen

Tapion näytösten festivaalilippuja voi varata puhelimitse Tapion aukioloaikoina lipunmyynnin käynnistyttyä. Lippuvaraukset puh. 013 122 238. Kerubin näytösten lippuja ei voi varata ennakkoon. Huom. varaukset vain yksittäislipuista, lippupaketteja ei voi varata ennakkoon.

Kerubin keikkaliput

Kerubin keikkojen ennakkoliput on ostettavissa ravintola Kerubin tiskiltä, Kerubin verkkokaupasta ja levykauppa Levy-Eskoilta. Alennushintaiset keikkaliput ovat ostettavissa Popmuusikot ry:n jäsenkorttia tai Kerubin kanta-asiakaskorttia näyttämällä Kerubin tiskiltä. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä.

Tapahtumapaikat

Joensuun kartta

  1. Juna- ja linja-autoasema
  2. Elokuvateatterikeskus Tapio (Kauppakatu 27, WWW)
  3. Ravintola Kerubi (Siltakatu 1, WWW)
  4. Ilosaari (Siltakatu 1, WWW)

Näytökset ja klubit levittäytyvät ympäri kaupunkia. Rokumentin elokuvanäytökset pidetään elokuvateatteri Tapiossa (Kauppakatu 27) ja Kerubissa (Siltakatu 1).

Infopiste

Rokumentin info löytyy festivaalin aikana elokuvateatteri Tapiosta sekä ravintola Kerubista. Info toimii myös löytötavarapisteenä. Kysymyksiin vastataan myös osoitteessa moc.ittnemukor@ofni.

Saapuminen Joensuuhun

Junalla:
» Helsinki-Joensuu-Helsinki vakiovuorojen aikataulut (PDF-tiedosto)
» Turku-Joensuu-Turku vakiovuorojen aikataulut (PDF-tiedosto)

Bussilla:
» www.matkahuolto.fi
» www.onnibus.com

Lentäen:
» www.finnair.fi

Majoitus

Varauskoodilla BRokumentti2015 saat alennusta Original Sokos Hotel Vaakunan huoneista. Majoitushinnat ovat voimassa 11.–15.11. välisenä aikana. Hinnat kerryttävät S-etukortilla bonusta, jos maksu tapahtuu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Erikoishinta netissä varaaville on voimassa 6.11.2015 saakka. Varaukset täältä.

Hinnat: 1hh 82€/vrk ja 2hh 92€/vrk. Hintaan sisältyy majoituksen lisäksi buffet-aamiainen, iltasaunan ja porealtaan käyttö sekä langaton nettiyhteys.

Yhteystiedot Joensuun hotelleihin löydät osoitteesta www.visitkarelia.fi.

Yhteystiedot

Rokumentin järjestää Joensuun Popmuusikot ry.

Joensuun Popmuusikot ry
PL 240
80101 Joensuu
» www.popmuusikot.fi

Tuottaja Katja Suvanto
if.kcoriraasoli@otnavus.ajtak
puh. 044 290 2905

Koordinaattori Jarkko Kuittinen
moc.ittnemukor@noitcudorp

Graafinen suunnittelu
Pasi Peltonen / Vaganza

Nettisivut
Tommi Rinne

Osallistu Rokumentti-rockelokuvafestivaalin tekemiseen ja tarjoa omaa elokuvaasi ohjelmistoomme – oli kyseessä sitten rockiin liittyvä fiktio tai dokumentti. Ota yhteyttä moc.ittnemukor@ofni ja kerro työstäsi lisää.