Elokuvat

Sami Parkkinen ja Jaakko Kilpiäinen

Rai Rai! – dokumentti Kotiteollisuudesta

Suomi 2005
58 min • suomenkielinen
K16
Teema: Must see

Rai Rai! on dokumentti kotimaisen rock-unelman todellisuudesta ja miehisestä rakkaudesta; kertomus suomalaisuudesta, kesäyön vimmasta, katumuksesta, krapulasta ja hurmahenkisestä hulluudesta.

Vuonna 2005 valmistunut dokumentti kertoo suosionsa huipulla seilaavasta Kotiteollisuus-yhtyeestä, joka kiertää Suomea nauraen ja itkien vedet silmissä itselleen ja yleisölleen. Viriilin poikahuumorin ja alkukantaisen koheltamisen lomassa muusikot Hynynen, Hongisto ja Sinkkonen ihmettelevät nyrjähtänyttä suhdettaan julkisuuteen, rocktähteyteen ja omaan persoonaansa.

20-vuotiaan Rokumentin historia kätkee sisälleen mitä herkullisimpia leffoja – erityisesti hienoja, hauskoja ja mahtavia suomalaisia musadokkareita! Dokumentti valittiin juhlavuoden ohjelmistoon yleisöäänestyksen kautta. Rai Rai! on esitetty Rokumentissa ensimmäisen kerran vuonna 2005.

***

20-vuotiaan Rokumentin historia kätkee sisälleen mitä herkullisimpia leffoja – erityisesti hienoja, hauskoja ja mahtavia suomalaisia musadokkareita! Dokumentti valittiin juhlavuoden ohjelmistoon yleisöäänestyksen kautta. Rai Rai! on esitetty Rokumentissa ensimmäisen kerran vuonna 2005.