Backstreet Boys: Show ’Em What You’re Made Of

Stephen Kjiak: Backstreet Boys: Show ’Em What You’re Made Of

Stephen Kjiak:
Backstreet Boys: Show ’Em What You’re Made Of (Yhdysvallat, Iso-Britannia, 2015)
145 min. • English • Tekstitetty suomeksi
-S-
Teema: Rokumentti Selection

Rokumentti kutsuu kaikkia ysäriteinejä! Pitäkää munasarjoistanne kiinni, sillä nyt on käsillä semmoinen nostalgiatrippi, mistä ei ilman vilunväreitä ja emotionaalisia nyrjähdyksiä selviä. Backstreet’s back, alright!

Backstreet Boys on Beatlesin jälkeen maailman suurin ja kaunein poikabändi, se on fakta. 90-luvulla massahysteriallaan maapallon kiertoradaltaan töytäissyt yhtye on myynyt urallaan yli sata miljoonaa albumia ja jos joku kehtaa väittää, ettei muka muista autoradiosta purkautuneita hittisinglejä tai Suosikin teemanumeroita, sietäisi saada ympäri korvien.

Juhlavuonna takaisin yhteen kokoontumisen kunniaksi toteutettu dokkari on täynnä miehisiä kyyneleitä, kuolematonta bromancea ja tilien tasaamista. Elokuva todistaa, että harmonisen uuh aah -huokailun ja synkattujen tanssiliikkeiden takana on ihka oikeita ihmisiä ja paljastaa harvinaislaatuisen avoimesti, millaista on varttua mieheksi juggernauttimaisessa poikabändissä. Vaikka Bäkkärit ei olisi juuri sinun teekuppisi, on dokumentti siitä huolimatta palkitseva ja mehukas pläjäys, joka opettaa ymmärtämään näiden kiiltokuvapoikien uraa, genreä ja musiikkiteollisuuden molempia kääntöpuolia.

Dokumenttiosuuden kesto 110 min jonka jälkeen esitetään konserttitaltiointi 35 min.


« takaisin

 

Stephen Kjiak: Backstreet Boys: Show ’Em What You’re Made Of

Stephen Kjiak: Backstreet Boys: Show ’Em What You’re Made Of

Näytösaika:
Tapio sali 3 • Su 15.11.2015 13:45 • Osta lippu »

Katso myös:
» I Am Thor
» PMMP - Tässä elämä on
» We Are Your Friends

« takaisin