Info

Liput

  • Festivaalilippupaketti 25 €
  • Näytöslippu 7 €
  • Aivovuoto-erikoisnäytös 10€

Festivaalilippupaketti oikeuttaa pääsyyn viiteen omavalintaiseen näytökseen elokuvateatteri Tapiossa. Poikkeuksena Aivovuoto- erikoisnäytös mihin tarvitaan kaksi lippupaketin lippua (10 €). Elokuvia Taitokorttelissa -esityksiin on vapaa pääsy.

Lipunmyynti alkaa alkaa maanantaina 30.10.

Festivaalilippujen ennakkomyynti

Yksittäisten näytöslippujen ja festivaalilippupakettien ennakkomyynti alkaa maanantaina 30.10. elokuvateatteri Tapiossa sekä Savon Kinojen verkkokaupassa www.savonkinot.fi. Nettilipunmyynti käynnistyy klo 10 ja elokuvateatteri Tapiossa lipunmyynti aukeaa klo 14.

Festivaalilippupaketti oikeuttaa pääsyyn viiteen omavalintaiseen Rokumentti-näytökseen. Lippupaketin ostaneiden täytyy vaihtaa lippupakettinsa yksittäisiin näytöslippuihin elokuvateatteri Tapion lipunmyynnissä tai Savon Kinojen verkkokaupassa. Lippuja voi vaihtaa näytöslippuihin lipunmyynnin alkamisesta festivaaliviikonloppuun asti.

Muista käydä vaihtamassa lippusi ajoissa, loppuunmyytyjä näytöksiä on luvassa!

Lippujen ostaminen verkkokaupasta

Savon Kinojen  verkkokaupasta voi ostaa Rokumentin lippupaketteja ja yksittäisiä näytöslippuja. Siellä voi myös vaihtaa lippupaketin liput yksittäisiin näytöslippuhin. Verkkokaupassa voi maksaa luottokorteilla ja yleisempien pankkien verkkotunnuksilla. Liput voi tulostaa etukäteen tai Tapion lipunmyynnissä varaustunnuksella. Saat myös nettilinkin sähköpostiisi, jolloin voi avata linkin puhelimellasi ja näyttää lipun näytökseen tullessasi puhelimen näytöltä.

Lippujen varaaminen

Tapion näytösten festivaalilippuja voi varata Tapion aukioloaikoina lipunmyynnin käynnistyttyä puhelimitse puh 013 -122 238. Varauksia voi tehdä myös Savon Kinojen verkkokaupassa. Huom. varaukset vain yksittäislipuista, lippupaketteja ei voi varata ennakkoon. 
Ennakkoon varatut liput on lunastettava viimeistään 24 tuntia ennen näytöksen alkamista (sekä verkkokaupassa että Tapion lippukassalla). Lippujen varaaminen päättyy 24 tuntia ennen esitystä, jonka jälkeen niitä voi ainoastaan ostaa tai vaihtaa sarjalippuihin.

Kerubin keikkaliput

Kerubin keikkojen ennakkoliput on ostettavissa ravintola Kerubin tiskiltä, Tiketistä, Lippu.fi ja levykauppa Levy-Eskoilta. Alennushintaiset keikkaliput ovat ostettavissa Popmuusikot ry:n jäsenkorttia tai Kerubin kanta-asiakaskorttia näyttämällä Kerubin tiskiltä.

Tapahtumapaikat

  1. Juna- ja linja-autoasema
  2. Elokuvateatterikeskus Tapio (Kauppakatu 27, Savon Kinot)
  3. Ravintola Kerubi (Siltakatu 1, www.kerubi.fi)
  4. Taitokortteli (Koskikatu 1, www.taitokortteli.fi)

Näytökset ja klubit levittäytyvät ympäri kaupunkia. Rokumentin elokuvanäytökset pidetään elokuvateatteri Tapiossa (Kauppakatu 27) ja Kerubissa (Siltakatu 1).

Leffaburgeri

Kerubista Rokumentin ajan Leffaburger-ateria 15 €. Settiin kuuluu päivän burgeri, ranskalaiset ja hanajuoma: olut, siideri, lonkero tai iso limu.

Infopiste

Rokumentin info löytyy festivaalin aikaan elokuvateatteri Tapiosta. Info toimii myös löytötavarapisteenä. Kysymyksiin vastataan myös osoitteessa .

Saapuminen Joensuuhun

Junalla:

Bussilla:

Lentäen:

Yhteystiedot

Rokumentin järjestää Joensuun Popmuusikot ry.

Joensuun Popmuusikot ry
PL 240
80101 Joensuu

www.popmuusikot.fi

Tuottaja Katri Kilpiä

Koordinaattori Jarkko Kuittinen

Graafinen suunnittelu
Pasi Peltonen / Vaganza

Nettisivut
Antti Schroderus / Purkkaviritys

Osallistu Rokumentti-rockelokuvafestivaalin tekemiseen ja tarjoa omaa elokuvaasi ohjelmistoomme – oli kyseessä sitten rockiin liittyvä fiktio tai dokumentti. Ota yhteyttä ja kerro työstäsi lisää.