Info

Liput

  • Festivaalilippupaketti 32 €
  • Tapion näytöslippu 8,50 €

Festivaalilippupaketti oikeuttaa pääsyyn viiteen omavalintaiseen Rokumentti-näytökseen elokuvateatteri Tapiossa. Osta lippupaketti täältä.  

Yhdellä lippupaketin lipulla voi lunastaa päiväpassin kulttuuritehdas Siihtalan näytöksiin. 

Rokumentin lipuista ei saa eläkeläis-, opiskelija- tai varusmiesalennusta.

Kulttuuritehdas Siihtala

Kulttuuritehdas Siihtalassa esitetään Rokumentti-elokuvia koko päivän lauantaina 16.11. Siihtalan näytöksiin voi ostaa päiväpassin tai näytöslipun. Rokumentin lippupaketin yksi lippu oikeuttaa päiväpassiin Siihtalassa. Lippuja ei myydä verkossa, vaan niitä voi ostaa esityspäivänä 30 min ennen näytösten alkua. 

  • Siihtalan päiväpassi 8 €
  • Siihtalan näytöslippu 4 €

Festivaalilippujen ennakkomyynti

Tapion yksittäisten näytöslippujen ja festivaalilippupakettien ennakkomyynti alkaa maanantaina 28.10. elokuvateatteri Tapiossa sekä Savon Kinojen verkkokaupassa www.savonkinot.fi. Nettilipunmyynti käynnistyy klo 10 ja elokuvateatteri Tapiossa lipunmyynti aukeaa elokuvaohjelmistosta riippuen viimeistään klo 14. 

Festivaalilippupaketti oikeuttaa pääsyyn viiteen omavalintaiseen Rokumentti-näytökseen. Lippupaketin liput eivät ole henkilökohtaisia vaan lippuja voi käyttää useampi henkilö. Käyttämättä jääneistä lipuista ei anneta hyvitystä. Osta lippupaketti täältä

Lippupaketin ostaneiden täytyy vaihtaa lippupakettinsa yksittäisiin näytöslippuihin elokuvateatteri Tapion lipunmyynnissä tai verkkokaupassa. Lippuja voi vaihtaa näytöslippuihin lipunmyynnin alkamisesta festivaaliviikonloppuun asti. Rokumentissa on käytössä paikkaliput. Muista vaihtaa lippusi ajoissa, loppuunmyytyjä näytöksiä on luvassa!

Siihtalan lipunmyynti alkaa esityspäivänä 30 min ennen näytösten alkua. 

Lippujen ostaminen verkkokaupasta

Savon Kinojen verkkokaupasta voi ostaa Rokumentin lippupaketteja ja yksittäisiä näytöslippuja. Siellä voi myös vaihtaa lippupaketin liput yksittäisiin näytöslippuihin. Verkkokaupassa voi maksaa luottokorteilla ja yleisempien pankkien verkkotunnuksilla. Liput voi tulostaa etukäteen tai Tapion lipunmyynnissä vahvistusnumerolla. Liput voi myös näyttää puhelimesta sähköpostiin tulevan nettilinkin kautta. 

Siihtalan näytösten lippuja ei myydä ennakkoon verkkokaupassa. 

Lippujen varaaminen

Rokumentin yksittäisiä festivaalilippuja voi varata 28.10.–11.11. verkkokaupassa tai puhelimitse puh 013 122 238. Varattujen lippujen viimeinen lunastuspäivä on ma 11.11. Liput voi lunastaa Tapion lipunmyynnissä tai verkkokaupassa (verkkokaupasta varatut liput). 

Siihtalan lippuja ei voi varata. 

Lippujen ostaminen kulttuuriseteleillä

Rokumentin liput voi maksaa  Smartum -liikunta -ja kulttuuriseteleillä, Virike –seteleillä ja Tyky+ -seteleillä. Maksun voi suorittaa myös Smartum Saldo, Ticket Duo ja Ticket Virike -korteilla. Myös Tyky Online- palvelu, Eazybreak, Edenred mobiilimaksu sekä ePassi (Sportti&KulttuuriPassi) ovat käytössä. Huom! Näillä seteleillä ja korteilla voi ostaa lippuja ja sarjalippupaketteja vain omaan, henkilökohtaiseen käyttöön! 

Etusetelit ja kortit eivät käy maksuvälineinä verkkokaupassa eikä Siihtalan esitysten ovimyynnissä. 

Kerubin keikkaliput

Kerubin keikkojen ennakkoliput on ostettavissa ravintola Kerubin tiskiltä, Tiketistä ja Lippu.fi:stä. Alennushintaiset keikkaliput ovat ostettavissa Joensuun Popmuusikot ry:n jäsenkorttia tai Kerubin kanta-asiakassovellusta näyttämällä Kerubin tiskiltä. Tiketin ja Lippupisteen toimipisteistä ja nettikaupoista ostettujen lippujen hintaan lisätään ennakkomyyntipisteen oma palvelumaksu.

Tapahtumapaikat

  1. Juna- ja linja-autoasema
  2. Ravintola Kerubi (Siltakatu 1, www.kerubi.fi)
  3. Pääkirjasto (Koskikatu 25, www.vaara.finna.fi)
  4. Elokuvateatterikeskus Tapio (Kauppakatu 27, Savon Kinot)

Näytökset ja klubit levittäytyvät ympäri kaupunkia. Rokumentin elokuvanäytökset pidetään elokuvateatteri Tapiossa (Kauppakatu 27) sekä Kulttuuritehdas Siihtalassa (Nurmeksentie 4)

Infopiste

Rokumentin info löytyy festivaalin aikaan elokuvateatteri Tapiosta. Info toimii myös löytötavarapisteenä. Kysymyksiin vastataan myös osoitteessa .

Saapuminen Joensuuhun

Junalla:

Bussilla:

Lentäen:

Majoitus

Sokos Hotel Kimmel
Itäranta 1
80100 Joensuu
puh. 020 123 4663
sähköposti: 
www.sokoshotels.fi

Sokos Hotel Vaakuna
Torikatu 20
80100 Joensuu
puh. 020 123 4661
sähköposti: 
www.sokoshotels.fi

Hotel Aada
Kauppakatu 32
80100 Joensuu
puh. 013 256 2200
sähköposti: 
www.hotelaada.fi

Hotel Scandic Joensuu
Kirkkokatu 20
80100 Joensuu
puh. 013 511 2100
www.scandichotels.fi

GreenStar®
Torikatu 16
80100 Joensuu
puh. 010 423 9390
sähköposti: 
www.greenstar.fi

Finnhostel Joensuu/ISLO
Kalevankatu 8
80110 Joensuu
puh. 013 267 5076 tai 013 267 5083
sähköposti: 
www.islo.fi

Apartamentos Joensuu
Torikatu 47
80100 Joensuu
puh. 013 224 886
sähköposti: 
www.apartamentos.fi

Holiday Linnunlahti
Linnunlahdentie 1
80110 Joensuu
puh. 010 666 5520
sähköposti: 
www.linnunlahti.fi

Partiotalon retkeilymaja
Vanamokatu 25
80130 Joensuu
puh. 045 262 1631
www.partiotalo.fi

Yhteystiedot

Rokumentin järjestää Joensuun Popmuusikot ry.

Joensuun Popmuusikot ry
PL 240
80101 Joensuu

www.popmuusikot.fi

Tuottaja Katri Kilpiä

Koordinaattori Jarkko Kuittinen

Graafinen suunnittelu
Pasi Peltonen / Vaganza

Nettisivut
Antti Schroderus / Purkkaviritys

 

Rokumentti Rock Film Festival on vuonna 2005 perustettu joensuulainen elokuvafestivaali, joka keskittyy musiikkielokuvaan. Festivaalin järjestää voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry, joka tunnetaan Ilosaarirockin järjestäjänä. Rokumentti on Suomen suurin musiikkielokuvafestivaali, joka on esittänyt historiansa aikana yli 400 elokuvaa, joista useat Suomen ensi-illassa. 

Osallistu Rokumentti-rockelokuvafestivaalin tekemiseen ja tarjoa omaa elokuvaasi ohjelmistoomme – oli kyseessä sitten rockiin liittyvä fiktio tai dokumentti. Ota yhteyttä ja kerro työstäsi lisää.