Elokuvat

LYHYESTI JA HARTAASTI: lyhytelokuvia supersankareista, arestista ja vähän muustakin

Suomi
68 min • osittain suomi. englanninkielinen tekstitys
K12
Teema: Rokumentti selection
16.11.2023 | klo 20:30 | Paikka: Tapio 4

VAPAA PÄÄSY! FREE ENTRY!

Näytökseen on rajattu määrä paikkoja, joten suosittelemme varmistamaan pääsyn hakemalla ilmaislipun Tapion lipputiskiltä. 

 

Jukka Vidgren:

Black Peider 

(Finland 2022)

11 min. Ei dialogia / No dialog

Näppärä poika leikkii supersankaria ja koettaa saada autoa värkkäävän isän mukaan. Nyrpeä isoisä ei leikeistä piittaa, vaan viskaa lelun talon alle. Sisuuntunut poika luo supersankarin vailla vertaa, vaan se ei voisi vähempää aikuisia kiinnostaa. Mutta poika ei anna periksi.

**

Samuli Hahl:

Aresti

(Finland 2022)

22 min. suomi, englanninkielinen tekstitys. Finnish, English subtitles.

80-luvun Liperiin sijoittuva koominen tarina uskonnollisen perheen nuoresta tyttärestä, joka joutuu kuukaudeksi arestiin ja jonka stereot takavarikoidaan hänen kuunneltuaan vääränlaista musiikkia. Työskennellessään isänsä maatilalla Johanna saa idean — enemmän töitä tekemällä saa enemmän viikkorahaa — ja niillä voi ostaa jotain paljon parempaa.

**

Mikko Keinonen:

The Complete Adventures of the Unrelated Sound Guy

(Finland 2023)

35 min. Ei dialogia / No dialog

Viisiosainen “musiikkivideotrilogia”, joka on saanut inspiraationsa Mike Keneallyn viidestä uudesta kappaleesta. Keneally on yhdysvaltalainen kitaristi ja kosketinsoittaja, laulaja ja säveltäjä, joka on tuttu mm. Frank Zappan, Steve Vain, Joe Satrianin ja Devin Townsendin bändeistä.