Info

Liput

  • Festivaalilippupaketti 35 €
  • Yksittäinen näytöslippu 9 €

Festivaalilippupaketti oikeuttaa pääsyn viiteen omavalintaiseen Rokumentti-näytökseen. OSTA LIPPUPAKETTI.

Lipunmyynti alkoi maanantaina 30.10.2023.

FESTIVAALILIPPUJEN OSTAMINEN

Festivaalilippupaketteja ja yksittäisiä Tapion näytöslippuja voi ostaa elokuvateatteri Tapiosta sekä Savon Kinojen verkkokaupasta maanantaista 30.10. alkaen. 

Kino Sihiksen yksittäisiä näytöslippuja voi ostaa ennakkoon Kino Sihiksen verkkokaupasta. Kino Sihiksen lipunmyynti alkaa esityspäivinä 30 minuuttia ennen näytöstä. Sihiksessä lippuja voi ostaa kortilla tai Mobilepaylla.

FESTIVAALILIPPUPAKETIT

Festivaalilippupaketti oikeuttaa pääsyn viiteen omavalintaiseen Rokumentti-näytökseen. Lippupaketin ostaneiden täytyy vaihtaa lippupakettinsa yksittäisiin näytöslippuihin. Tapion näytösten lippuja voi vaihtaa elokuvateatteri Tapion lipunmyynnissä ja Savon Kinojen verkkokaupassa. Tapion lippuja voi vaihtaa näytöslippuihin lipunmyynnin alkamisesta festivaaliviikonloppuun asti. Lippupaketteja voi ostaa täältä.

Rokumentin lippupaketin liput / lippukoodit käyvät sellaisenaan Kino Sihiksen näytöksiin. Lippupakettilippuja käyttävän ei tarvitse varata lippuaan ennakkoon, Kino Sihiksen näytöksiin on varmasti tilaa. Kino Sihiksen lipunmyynti alkaa esityspäivinä 30 minuuttia ennen näytöstä. 

Muista vaihtaa lippusi ajoissa, loppuunmyytyjä näytöksiä on luvassa!

Näytöslippujen varaaminen ei ole mahdollista. 

LIPPUJEN OSTAMINEN KULTTUURIEDUILLA

Tapion näytöksiin ostetut liput voi maksaa Smartum-kulttuuriseteleillä sekä Smartun saldolla ja Tyky+ -seteleillä.  Myös Edenred edut sekä ePassi Sportti&Kulttuuri ovat käytössä. Huom! Eduilla voi ostaa lippuja ja sarjalippupaketteja vain omaan, henkilökohtaiseen käyttöön. Lue lisää täältä.

ILMAISNÄYTÖKSET

Lyhyesti ja hartaasti - lyhytelokuvanäytökseen on vapaa pääsy. Näytökseen on rajattu määrä paikkoja, joten suosittelemme varmistamaan pääsyn hakemalla ilmaislipun Tapion lipputiskiltä. 

Esityspaikat

Rokumentin elokuvia esitetään elokuvateatteri Tapiossa sekä Kino Sihiksellä (Nurmeksentie 4). 

 

Esteettömyys

Tapion kaikissa saleissa on pyörätuolipaikkoja sekä induktiosilmukat. Tapioon on esteetön sisäänpääsy, kulku tilasta toiseen sekä esteetön wc. Tapiossa toimii Vessapassi. 

Lisää tietoa löydät Savon kinojen sivuilta.

Kino Sihiksen pääsisäänkäynti on Siihtalan ABC:n pihan puolella.  ABC:n puolen sisäänkäynti soveltuu pyörätuolilla liikkumiseen. Sisällä salin puolelle siirryttäessä on kaksi 3-4cm korkuista porrasta. Pyörätuolipaikkoja on salin etuosassa. Kulttuuritehdas Siihtalassa on yleisön käytössä 4 WC:tä, joista yksi on esteetön.  

Turvallisemman tilan periaatteet

Rokumentti kuuluu meistä jokaiselle. Festivaalilla ei ole sijaa minkäänlaiselle häirinnälle tai epäasialliselle käytökselle. 

Kunnioita muita

Kunnioita jokaisen festarivieraan fyysistä ja psyykkistä tilaa sekä itsemääräämisoikeutta. Muista, että ei on aina ei – kunnioita muiden asettamia rajoja. Kohtele myös toisten omaisuutta ja ympäröivää luontoa kunnioituksella.

Älä oleta

Älä tee minkäänlaisia oletuksia muista ihmisistä. Ota kaikki ihmiset vastaan avoimen ennakkoluulottomasti, ja anna jokaiselle tilaa olla täysin oma itsensä.

Kysy lupa

Älä koske toista ilman lupaa – erilaiset apuvälineet mukaan luettuna. Kysy lupa myös toisen fyysiseen tilaan astumiseen. Muista, että suostumuksen tulee olla aina molemminpuolista.

Kohtele lämmöllä

Älä arvostele, pilkkaa, syrji tai nolaa ketään puheillasi tai käytökselläsi – edes vitsillä. Kohtele kaikkea ympärillä olevaa lämmöllä ja kunnioituksella. Anna keskusteluissa tilaa toiselle. Asioista voi olla erimieltä, mutta toisia kohdellaan aina kunnioittavasti. 

Pidä puolia

Rokumentin tunnelmasta vastaamme me kaikki yhdessä. Muista, että toimintasi vaikuttaa myös muihin festivaalikävijöihin. Puutu epäasialliseen käytökseen ja pidä omia sekä muiden puolia.

Kuuntele ja kanna vastuu

Jos saat palautetta toiminnastasi, ota se avoimena vastaan. Pyydä anteeksi, jos olet toiminnallasi tai sanoillasi loukannut muita henkilöitä tai toisen omaisuutta tahattomasti tai tahallisesti.

Mikäli tunnet festivaalilla olosi turvattomaksi tai kohtaat epäasiallista toimintaa, käänny aina henkilökunnan puoleen.  

 

Yhteystiedot

KYSYMYKSIÄ?

Kysymyksiin vastataan osoitteessa

 

Rokumentin järjestää Joensuun Popmuusikot ry.

Joensuun Popmuusikot ry
PL 240
80101 Joensuu

www.popmuusikot.fi

Vastaava tuottaja Katri Kilpiä

Koordinaattori Jarkko Kuittinen

Graafinen suunnittelu
Pasi Peltonen / Vaganza

Nettisivut
Antti Schroderus / Purkkaviritys

Rokumentti Rock Film Festival on vuonna 2005 perustettu joensuulainen elokuvafestivaali, joka keskittyy musiikkielokuvaan. Festivaalin järjestää voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry, joka tunnetaan Ilosaarirockin järjestäjänä. Rokumentti on Suomen suurin musiikkielokuvafestivaali, joka on esittänyt historiansa aikana yli 400 elokuvaa, joista useat Suomen ensi-illassa. 

Osallistu Rokumentti-rockelokuvafestivaalin tekemiseen ja tarjoa omaa elokuvaasi ohjelmistoomme – oli kyseessä sitten rockiin liittyvä fiktio tai dokumentti. Ota yhteyttä  ja kerro työstäsi lisää.