Elokuvat

Pekka Karjalainen: Hevisaurus -elokuva

Pekka Karjalainen

Hevisaurus -elokuva

2015 Suomi
85 min • Suomi
S
Teema: Rokumentti selection
20.11.2016 | klo 13.00 | Paikka: Kerubin kellari

RÄYH! Jurahevin suosikkisaurukset pistää
Pätkä-pätkät -näytöksessä höpinää tötteröön!


Koko perheen suosikkisaurukset saapuvat Rokumenttiin niin että hippulat vaan vinkuu! Metsässä tutkimusmatkaillessa Toni kuulee outoja ääniä ja houkuttelee Suvin mukaansa selvittämään mistä ihmeestä on kyse. Nokkelat koltiaiset löytävät metsän uumenis- ta höpsöjä, hassuja ja vihreitä dinoja, jotka rakastavat yli kaiken ruokaa ja rokkia. Hevisaurukseksi itseään nimittävät rokkiliskot ovat kuitenkin kiipelissä - ahneella liikemies Maxilla on pahoja mielessään.

Toni ja Suvi ryhtyvät tuumasta toimeen ja auttavat Hevisauruk- sia hädässä. Vauhdikas pelastusoperaatio tutustuttaa Hevisau- rukset aivan uuteen maailmaan, ihmisotuksiin ja uudenlaisiin herkkuruokiin, vaikka höpsöjen liskojen keskittymiskyky mei- naakin välillä rakoilla. Matka on täynnä mutkia, mutta nokkela ja neuvokas ryhmä rämä pistää haisemaan ja antaa ilkeän Maximin maistaa omaa lääkettään.

Kerubin kellarissa järjestettävä Pätkä-pätkät-leffanäytös ei ole mitään kankeaa penkkijumppaa, vaan vapaamuotoinen näytös sallii katsojansa pötkötellä rennosti tai vaikka rokata vekkulien Hevisaurusten jurarallien tahdittamana koko leffan!