Festarielämää

20.11.2016

Päiväkohtaiset galleriat

Täältä löytyy kuvia Rokumentti-viikon ajalta.

Katso lisää

20.11.2016

Laula leffan tahtiin jäähyväiset Princelle

Prince ei tehnyt fanin hommaa helpoksi. Mystinen ja mediaa vältellyt taiteilija perui Suomen keikkansakin viisi kertaa ennen kuin se lopulta toteutui. Tämä teki fanittamisesta sitä intensiivisempää, joten tunnelma lienee sakea Purple Rainin sing along -näytöksessä.

Katso lisää

19.11.2016

Höyryävät paljut, Spinal Tap ja Finlandia

Rokumentti täytti Taitokorttelin urbaaneilla ja eksoottisilla kaupunkifestaritunnelmilla. Höyryävät paljut ovat jo tuttu festariperinne, jota osataan odottaa.

Katso lisää

19.11.2016

Roolit joihin sonnustaudumme

Roolileikkiteeman hengessä enolaisen taiteilijan Reima Hirvosen installaatio ja performanssi tutkivat rooleja, joihin sonnustaudumme. Esimerkiksi rooleja, kuten mies ja nainen.

Katso lisää

19.11.2016

Infon tyyppi perehtyy mutta ei näe

Festari-infossa ja leffa-esittelyjen parissa duunia painava Irlannista Joensuuhun muuttanut Barry perehtyy leffoihin ja esittelee ne muille. Jotain hän ehtii sentään itsekin katsomaan.

Katso lisää

18.11.2016

Fiilis kuin pikkulapsena joulupukkia odotellessa

DEATH by Metal veti Tapion täyteen hevimörköjä. Leffaa odoteltiin innosta väristen.

Katso lisää

18.11.2016

Mimmejä on tullut ja mennyt, musa pysyy

Mikko von Hertzen kävi Rokumentti-seminaarissa tarinoimassa siitä, kuinka hänestä tuli muusikko. Kaikki alkoi kun hän oli neljän ja puolen ikäinen ja pääsi pianon ääreen.

Katso lisää

17.11.2016

Artistien leffatärpit – Jouni Hynynen

Rokumentissa nähdään lauantaina Kotiteollisuus – Leirituomiolla -dokumentti, jonka näytökseen saamme vieraaksi myös itse Jouni Hynysen. Mitä Rokumentissa kannattaisi Hynysen mielestä mennä katsomaan?

Katso lisää

17.11.2016

Rock-lyriikkaa ja roolien vilauttelua

Lauantaina Joensuun kaupunginteatterin näyttelijät lausuvat rock-lyriikkaa ja vilauttelevat rooleja Teatteriklubilla. Jututimme heitä tulevasta esityksestä ja rooliteemasta. Kaksoiselämää-esitykseen on vapaa pääsy.

Katso lisää

10.11.2016

Artistien leffatärpit – Mira Luoti

Kerubissa 18.11. esiintyvää Mira Luotia viehättävät Rokumentin kattauksessa muun muassa hänen teiniaikojensa suosikki The Doors -elokuva sekä Taitokorttelin ulkoilmanäytös.

Katso lisää

10.11.2016

Artistien leffatärpit – Mikko von Hertzen

Mikko von Hertzen kertoi meille, mitkä kolme leffaa jokaisen Rokumentti-kävijän kannattaisi ehdottomasti käydä katsomassa ja miksi.

Katso lisää