Info

Liput

  • Festivaalilippupaketti 25 €
  • Näytöslippu 7 €

Festivaalilippupaketti oikeuttaa pääsyyn viiteen omavalintaiseen näytökseen elokuvateatteri Tapiossa ja ravintola Kerubissa.

Festivaalilippujen ennakkomyynti

Yksittäisten näytöslippujen ja festivaalilippupakettien ennakkomyynti alkaa maanantaina 31.10. elokuvateatteri Tapiossa sekä Savon Kinojen internet-sivuilla. Nettilipunmyynti käynnistyy klo 10 ja elokuvateatteri Tapiossa lipunmyynti aukeaa klo 14. Festivaalilippupaketti oikeuttaa pääsyyn viiteen omavalintaiseen Rokumentti-näytökseen. Lippupaketin ostaneiden täytyy vaihtaa lippupakettinsa yksittäisiin näytöslippuihin Tapion lipunmyynnnissä tai verkkokaupassa. Lippuja voi vaihtaa näytöslippuihin lipunmyynnin alkamisesta festivaaliviikonloppuun asti. 

Muista käydä vaihtamassa lippusi ajoissa, loppuunmyytyjä näytöksiä on luvassa!

Lippujen ostaminen verkkokaupasta

Tapion verkkokaupasta voi ostaa Rokumentin lippupaketteja ja yksittäisiä näytöslippuja. Siellä voi myös vaihtaa lippupaketin liput yksittäisiin näytöslippuihin. Verkkokaupassa voi maksaa luottokorteilla ja yleisimpien pankkien verkkotunnuksilla. Liput voi tulostaa etukäteen tai Tapion lipunmyynnissä varaustunnuksella. Saat myös nettilinkin sähköpostiisi, jolloin voit avata linkin puhelimellasi ja näyttää lipun puhelimen näytöltä. Huom. Verkkokaupassa ei käy maksuvälineenä kulttuurisetelit. 

Lippupaketit tästä.

Lippujen varaaminen

Tapion näytösten festivaalilippuja voi varata puhelimitse Tapion aukioloaikoina lipunmyynnin käynnistyttyä. Lippuvaraukset puh. 013 122 238. Huom. varaukset vain yksittäislipuista, lippupaketteja ei voi varata ennakkoon. Mikäli varausta ei lunasteta vuorokautta ennen näytöstä, varaus peruuntuu. Muistathan lunastaa varauksesi ajoissa! 

Kerubin keikkaliput

Kerubin keikkojen ennakkoliput on ostettavissa ravintola Kerubin tiskiltä, Kerubin verkkokaupasta ja levykauppa Levy-Eskoilta. Alennushintaiset keikkaliput ovat ostettavissa Popmuusikot ry:n jäsenkorttia tai Kerubin kanta-asiakaskorttia näyttämällä Kerubin tiskiltä. Alennuslippuja on myynnissä rajoitettu erä.

Tapahtumapaikat

  1. Juna- ja linja-autoasema
  2. Elokuvateatterikeskus Tapio (Kauppakatu 27, Savon Kinot)
  3. Ravintola Kerubi (Siltakatu 1, www.kerubi.fi)
  4. Taitokortteli (Koskikatu 1, www.taitokortteli.fi)

Näytökset ja klubit levittäytyvät ympäri kaupunkia. Rokumentin elokuvanäytökset pidetään elokuvateatteri Tapiossa (Kauppakatu 27) ja Kerubissa (Siltakatu 1).

Infopiste

Rokumentin info löytyy festivaalin aikana elokuvateatteri Tapiosta. Info toimii myös löytötavarapisteenä. Kysymyksiin vastataan myös osoitteessa .

Saapuminen Joensuuhun

Junalla:

Bussilla:

Lentäen:

Majoitus

Varauskoodilla BROKUMENTTI2016 saat alennusta kätevästi Joensuun keskustassa sijaitsevan Original Sokos Hotel Vaakunan huoneista. Majoitushinnat ovat voimassa 16.–20.11.16 välisenä aikana.

Hinnat: 1hh 83€/vrk ja 2hh 94€/vrk. Hintaan sisältyy majoituksen lisäksi buffet-aamiainen, iltasaunan ja porealtaan käyttö sekä langaton nettiyhteys.

Hinnat kerryttävät S-etukortilla bonusta, jos maksu tapahtuu käteisellä tai henkilökohtaisella maksukortilla. Erikoishinta netissä varaaville on voimassa 10.11.2016 saakka. Varaukset täältä:
Sokos Hotels Vaakuna 

Yhteystiedot

Rokumentin järjestää Joensuun Popmuusikot ry.

Joensuun Popmuusikot ry
PL 240
80101 Joensuu

www.popmuusikot.fi

Tuottaja Katja Suvanto

puh. 044 290 2905

Koordinaattori Jarkko Kuittinen

Graafinen suunnittelu
Pasi Peltonen / Vaganza

Nettisivut
Antti Schroderus / Purkkaviritys

Osallistu Rokumentti-rockelokuvafestivaalin tekemiseen ja tarjoa omaa elokuvaasi ohjelmistoomme – oli kyseessä sitten rockiin liittyvä fiktio tai dokumentti. Ota yhteyttä ja kerro työstäsi lisää.