Info

Liput

  • Festivaalilippupaketti 32 €
  • Tapion näytöslippu 8,50 €

Festivaalilippupaketti oikeuttaa pääsyyn viiteen omavalintaiseen Rokumentti-näytökseen elokuvateatteri Tapiossa. Lipunmyynti alkaa 31.10.2022.  

Rokumentin lipuista ei saa eläkeläis-, opiskelija- tai varusmiesalennusta.

Festivaalilippujen ennakkomyynti

Tapion yksittäisten näytöslippujen ja festivaalilippupakettien ennakkomyynti alkaa maanantaina 31.10. elokuvateatteri Tapiossa sekä Savon Kinojen verkkokaupassa www.savonkinot.fi. Nettilipunmyynti käynnistyy klo 10 ja elokuvateatteri Tapiossa lipunmyynti aukeaa elokuvaohjelmistosta riippuen viimeistään klo 14. 

Festivaalilippupaketti oikeuttaa pääsyyn viiteen omavalintaiseen Rokumentti-näytökseen. Lippupaketin liput eivät ole henkilökohtaisia vaan lippuja voi käyttää useampi henkilö. Käyttämättä jääneistä lipuista ei anneta hyvitystä. 

Lippupaketin ostaneiden täytyy vaihtaa lippupakettinsa yksittäisiin näytöslippuihin elokuvateatteri Tapion lipunmyynnissä tai verkkokaupassa. Lippuja voi vaihtaa näytöslippuihin lipunmyynnin alkamisesta festivaaliviikonloppuun asti. Rokumentissa on käytössä paikkaliput. Muista vaihtaa lippusi ajoissa, loppuunmyytyjä näytöksiä on luvassa!

Lippujen ostaminen verkkokaupasta

Savon Kinojen verkkokaupasta voi ostaa Rokumentin lippupaketteja ja yksittäisiä näytöslippuja. Siellä voi myös vaihtaa lippupaketin liput yksittäisiin näytöslippuihin. Verkkokaupassa voi maksaa luottokorteilla ja yleisempien pankkien verkkotunnuksilla. Liput voi tulostaa etukäteen tai Tapion lipunmyynnissä vahvistusnumerolla. Liput voi myös näyttää puhelimesta sähköpostiin tulevan nettilinkin kautta. 

Yhteystiedot

Rokumentin järjestää Joensuun Popmuusikot ry.

Joensuun Popmuusikot ry
PL 240
80101 Joensuu

www.popmuusikot.fi

Vastaava tuottaja Katri Kilpiä

Koordinaattori Jarkko Kuittinen

Graafinen suunnittelu
Pasi Peltonen / Vaganza

Nettisivut
Antti Schroderus / Purkkaviritys

 

Rokumentti Rock Film Festival on vuonna 2005 perustettu joensuulainen elokuvafestivaali, joka keskittyy musiikkielokuvaan. Festivaalin järjestää voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry, joka tunnetaan Ilosaarirockin järjestäjänä. Rokumentti on Suomen suurin musiikkielokuvafestivaali, joka on esittänyt historiansa aikana yli 400 elokuvaa, joista useat Suomen ensi-illassa. 

Osallistu Rokumentti-rockelokuvafestivaalin tekemiseen ja tarjoa omaa elokuvaasi ohjelmistoomme – oli kyseessä sitten rockiin liittyvä fiktio tai dokumentti. Ota yhteyttä  ja kerro työstäsi lisää.