Info

Liput

Festivaalilippupaketti oikeuttaa pääsyn viiteen omavalintaiseen näytökseen elokuvateatteri Tapiossa sekä Kulttuuritehdas Siihtalan Kino Sihiksessä. 

FESTIVAALILIPPUJEN OSTAMINEN

Festivaalilippupaketteja ja yksittäisiä Tapion näytöslippuja voi ostaa elokuvateatteri Tapiosta sekä Savon Kinojen verkkokaupasta.  

Yksittäisiä Kulttuuritehdas Siihtalan Kino Sihiksen näytöslippuja voi ostaa Kulttuuritehdas Siihtalan verkkokaupasta tai näytöspäivänä ovelta, lipunmyynti aukeaa 30 min ennen näytöksen alkua.

FESTIVAALILIPPUPAKETIT

Festivaalilippupaketti oikeuttaa pääsyn viiteen omavalintaiseen Rokumentti-näytökseen. Lippupaketin ostaneiden täytyy vaihtaa lippupakettinsa yksittäisiin näytöslippuihin. Lippupaketteja myydään täällä.

Tapion näytöksiin lippuja voi vaihtaa elokuvateatteri Tapion lipunmyynnissä ja Savon Kinojen verkkokaupassa. Lippuja voi vaihtaa näytöslippuihin lipunmyynnin alkamisesta festivaaliviikonloppuun asti.

Kino Sihiksen lippuja lippuja ei voi vaihtaa ennakkoon vaan vaihtaminen tapahtuu näytöksen lipunmyynnissä paikan päällä. Ei hätää, Kino Sihiksessä riittää tilaa! 

LIPPUJEN VARAAMINEN

Rokumentin yksittäisiä festivaalilippuja Tapion näytöksiin voi varata 31.10.- 14.11.. Varattujen lippujen viimeinen lunastuspäivä on ma 14.11. Liput voi lunastaa verkkokaupassa tai Tapion lipunmyynnissä. Kino Sihiksen näytöksiin ei voi varata lippuja. 

LIPPUJEN OSTAMINEN KULTTUURIEDUILLA

Tapion näytöksiin ostetut liput voi maksaa Smartum-kulttuuriseteleillä sekä Smartun saldolla ja Tyky+ -seteleillä.  Myös Eazybreak, Edenred edut sekä ePassi Sportti&Kulttuuri ovat käytössä. Huom! Eduilla voi ostaa lippuja ja sarjalippupaketteja vain omaan, henkilökohtaiseen käyttöön. 

Esityspaikat

Rokumentin elokuvia esitetään elokuvateatteri Tapiossa ja Kulttuuritehdas Siihtalan Kino Sihiksessä (Nurmeksentie 4). 

Yhteystiedot

KYSYMYKSIÄ?

Kysymyksiin vastataan osoitteessa

 

Rokumentin järjestää Joensuun Popmuusikot ry.

Joensuun Popmuusikot ry
PL 240
80101 Joensuu

www.popmuusikot.fi

Vastaava tuottaja Katri Kilpiä

Koordinaattori Jarkko Kuittinen

Graafinen suunnittelu
Pasi Peltonen / Vaganza

Nettisivut
Antti Schroderus / Purkkaviritys

Rokumentti Rock Film Festival on vuonna 2005 perustettu joensuulainen elokuvafestivaali, joka keskittyy musiikkielokuvaan. Festivaalin järjestää voittoa tavoittelematon elävän musiikin yhdistys Joensuun Popmuusikot ry, joka tunnetaan Ilosaarirockin järjestäjänä. Rokumentti on Suomen suurin musiikkielokuvafestivaali, joka on esittänyt historiansa aikana yli 400 elokuvaa, joista useat Suomen ensi-illassa. 

Osallistu Rokumentti-rockelokuvafestivaalin tekemiseen ja tarjoa omaa elokuvaasi ohjelmistoomme – oli kyseessä sitten rockiin liittyvä fiktio tai dokumentti. Ota yhteyttä  ja kerro työstäsi lisää.