Elokuvat

Sam Wrench

Blur: New World Towers

UK 2015
93 min • englanti
S
Teema: Rokumentti selection
18.11.2016 | klo 19.00 | Paikka: Tapio 4 | Liput

Intiimi kohtaaminen Blurin kanssa

Damon Albarnin, Graham Coxonin, Alex Jamesin ja Dave Rowntreen muodostama brittirockin jättiläinen Blur nousi 90-luvulla yhdeksi Cool Britannia -ilmiön keskeisimmistä bändeistä ja sen musiikki yhden jos toisenkin sukupolven soundtrackiksi. Yhtye teki viime vuonna komean paluun kriitikoiden ylistämällä The Magic Whip -albumillaan. Uutta materiaalia olikin odotettu peräti kaksitoista vuotta.

Levyntekoprosessi sai alkunsa vuonna 2013, jolloin yhtye jumittui Japanin-keikan peruuntumisen takia viideksi päiväksi Hong Kongiin. Sam Wrenchin ohjaama dokumenttielokuva vie katsojan intiimillä tavalla mukaan levyntekoprosessiin, aina ensimmäisistä jamitteluista keikkalavoille saakka.

Yhtyeen lähihistoriaan kuuluu myös hiljaisempia kausia ja jäsenten välisiä ristiriitoja. Jotain maagista kuitenkin tapahtui noina viitenä päivänä Hong Kongissa. Blurin muusikot pääsivät palaamaan juurilleen ja tekemään sitä, missä he ovat parhaimmillaan: soittamaan ja luomaan nerokasta ja vimmaisaa rockia, joka saa yleisön hyppimään ja laulamaan mukana. New World Towers on oma backstage-passisi Blurin maailmaan!

OSTA LIPUT TÄÄLTÄ!

Traileri