Elokuvat

Rama Rau: League of Exotique Dancers

Rama Rau

League of Exotique Dancers

2016 Kanada
90 min • Englanti, ei tekstityksiä
K16
Teema: Roolileikit
17.11.2016 | klo 20.00 | Paikka: Tapio 3 | Liput

Vaikka pöksyissäni on pimppi, se ei tee minusta tyhmää!

League of Exotique Dancers vie katsojan ihanan räävittömälle ja rehelliselle matkalle burleskiin ja strippaukseen! Dokumentin tähtiä ovat uransa 50-, 60- ja 70-luvuilla aloittaneet tanssijat, jotka omalta osaltaan raivasivat tietä myöhemmille sukupolville.

Burlesque Hall of Fame on Las Vegasissa sijaitseva museo, joka juhlistaa amerikkalaisen burleskin kultavuosia ja sen ikonisia tähtiä. Siellä järjestetään myös vuosittainen Legends of Burlesque -show, jossa alan veteraanit pääsevät verestämään taitojaan lavalla, kiusoittelemaan yleisöä ja näyttämään nuoremmille, mistä kana pissii. Nämä daamit osaavat hurmata ja vietellä, mutta myös näyttää keskaria yhteiskunnan ja miesten odotuksille. Burleskitaiteessa kaikki kehot ja tyylit sallitaan.

Glamourilla on myös kääntöpuolensa: monilla uran vauhtivuosiin liittyi päihteitä ja henkilökohtaisia tragedioita. 80-luvulle tultaessa pornon valtakausi alkoi ja kiusoittelun aika näytti olevan ohi. Burleski elää kuitenkin uutta nousukauttaan. Ota tasselit mukaan ja anna Marinkan, Gina Bon Bonin, Kitten Natividadin ja kumppaneiden antaa sinulle muutama oppitunti seksuaalisuudesta, tasa-arvosta, asenteesta ja elämästä.

Traileri