Muu ohjelma

Elokuvia Taitokorttelissa

Elokuvia Taitokorttelissa

Kategoria: Elokuvia Taitokorttelissa
19.11.2016 | klo 17.00 | Paikka: Taitokortteli

Ilosaaren käydessä läpi kasvojenkohotustaan lähtee Rokumentin ulkoilmanäytös evakkoon Taitokortteliin! Jo legendaariseksi muodostunut ulkoilmanäytös tarjoilee Rokumentti-yleisölle jälleen pakokeinon alkutalven harmaasta mössöstä ja tuo kesän vielä kerran takaisin - vaikka väkisin. Asiaankuuluvasti mukana tuodaan jälleen sauna, höyryävät paljut, taianomainen valaistus ja läpi illan palveleva Kauppaneuvoksen lämmitetty terassi, hyvää tunnelmaa unohtamatta!

VAPAA PÄÄSY!

OHJELMA:
17:00 Projekti Rockin’ High
18:15 David Bowie: Retrospektiivi
19:45 This Is Spinal Tap (alkukuvana lyhytelokuva Mixteip)

OHJELMA PIHA-AITOISSA
17:30 Reima Hirvosen performanssi
18:30 Joensuun nuorisotoimen DJ-kurssilaiset soittamassa loungessa
19:30 Reima Hirvosen performanssi
20:30 Joensuun nuorisotoimen DJ-kurssilaiset soittamassa loungessa

Valomiekkataistelu 

Hyväntekijät järjestävät ulkoilmanäytöksen yhteydessä eeppisen ja leikkimielisen valomiekkataistelun, jossa lapset pääsevät harrastemiekkailijoiden avustamana taistelemaan vanhempia vastaan leikkimielisessä valomiekkataistelussa!

Reima Hirvosen installaatio

Mies naiseksi, nainen hirveksi, ihminen eläimeksi.

Taitokorttelin sisäpihalla on myös esillä koko festivaalin ajan Reima Hirvosen installaatio ja veistoksia, jotka käsitelevät homoseksuaalisuutta, transsia ja šhamanistisia roolinottoja. Festivaaliviikonloppuna osana teosta nähdään myös performansseja. Teoksen on toteuttanut Reima Hirvonen yhdessä näyttelijä Hannele Turusen ja äänitaiteilija Hazardiokarhukon kanssa. 

Nuorisotoimen DJ-lounge

Yksi Taitokorttelin pihan aitoista muuttuu illan ajaksi lämmitetyksi ja leppoisaksi loungeksi, jossa Joensuun nuorisotoimen DJ-kurssilaiset ovat soittamassa musiikkia. Tule istuskelemaan ja viihtymään saunomisen, paljuilun ja leffojen ohessa!
Lisätietoja DJ-kurssista.