Elokuvat

Patric Chiha: Brothers of the Night

Patric Chiha

Brothers of the Night

2016 Itävalta
88 min • Saksa, bulgaria, romania. Englanninkielinen tekstitys.
K16
Teema: Roolileikit
19.11.2016 | klo 15.15 | Paikka: Tapio 4 | Liput

Ystävyys, läheisyys, poikarakkaus 

Kaksi poikaa, lattialla puuvillainen vyö. Brothers of the Night on dramatisoitu dokumenttielokuva bulgarialais-romanialaisista nuorista kauniista miehistä, jotka ovat rantautuneet Wienin laitakaupungin panodiscoihin myymään itseään muille miehille. Kauppatavaranaan heillä on vain mielihyvä ja lihalliset ilot. 

Dokumentin hahmot saattavat katsojan kädestä pitäen vaaleanpuna-siniseen yöhön ja kertovat rehdisti siitä, millaisia bisneksen realiteetit heidän alallaan ovat. Tarinan hahmojen vilpitön suoruus ja rehellisyys tulee esiin erityisesti miesten jakaessa tietoa ja kokemuksia seksibisneksiin liittyen. Työ ei ole aina todellakaan mitään siistiä sisätyötä, mutta heillä on ehtonsa ja keinonsa. Valta tilanteesta on aina heillä. 

Elokuva tutkailee erityisesti sitä, miten pohjasakkana pidetty ihmisryhmä on kieltäytynyt yhteiskunnan ja muiden ihmisten heidän päälleen langettamasta stigmasta. Pörheänä kukkoilevat miehet nahkatakeissaan tekevät hyvin selväksi, että he eivät ole mitään törkyisiä matoja vaan vakavasti otettavia ihmisiä, jotka tekevät selviytymisen, menestyksen ja unelmien toteutumisen eteen paljon enemmän kuin monet muut meistä. 

OSTA LIPUT TÄÄLTÄ!

Traileri