Elokuvat

Einari Paakkanen: Isäni tähtien takaa

Einari Paakkanen

Isäni tähtien takaa

2016 Suomi
80 min • Suomi
S
Teema: Rokumentti selection
17.11.2016 | klo 16.45 | Paikka: Tapio 3 | Liput

Tarina isästä, joka soittaa sähköurkuja avaruusolennoille

Maailmassa on vain kahdenlaisia ihmisiä: niitä jotka tietävät ja niitä jotka eivät tiedä. Einari Paakkasen isä Veikko kuuluu niihin, jotka tietävät. Kun Einari oli 12-vuotias, hänen isänsä näytti, ettemme ole yksin tässä maailmassa. Veikko koki silloin valaistumisen ja kertoi olevansa kosminen sanansaattaja, joka pystyy kommunikoimaan rinnakkaisista värähtelytasoissa olevien valo-olentojen kanssa.

Siitä lähtien Einarin nuoruus täyttyi isän kertomista astraaleis- ta kontakteista avaruusolioihin. Veikko-isä pystyi selvittämään kaikkien ihmisten entiset elämät ja osasi kertoa vaikka siitä, kuinka he olivat Einarin kanssa olleet veljeksiä Siriuksella 10 000 vuotta sitten. Toisten poikien kopitellessa isän kanssa palloa, Einari ja Veikko tutkivat kosmista maailmankaikkeutta ja ajoivat öisin lumenkaatopaikalle tervehtimään siriuslaisia.

Einarin mielestä kaikessa tässä ei ole koskaan ollut mitään outoa - paitsi nyt. 25 vuotta myöhemmin hän ei ole saanut itse yhteyttä valo-olentoihin eikä aisti energiakenttiä siellä missä niiden pitäisi olla. Sympaattinen ja kaunis dokumentti kertoo mielenkiintoisen tarinan isästä ja pojasta, maailmankaikkeudesta ja todellisuudesta, jonka olemassaolon ihmiskunta on yhteistoi- min päättänyt vain kieltää. 

Traileri