Elokuvat

Roger Ross Williams: Life, Animated

Roger Ross Williams

Life, Animated

2016, Yhdysvallat
89 min • Englanti
S
Teema: Roolileikit
20.11.2016 | klo 17.00 | Paikka: Tapio 3 | Liput

Poika, jonka Disney -hahmot opettivat puhumaan

Kun katsomme tämänhetkistä sukupolveamme, voi kai sanoa, että meistä valtaosa on kasvanut tavalla tai toisella Disney -elokuvien ympäröimänä. Monien kuulee usein puhuvan siitä, kuinka nämä animaatiot ovat vaikuttaneet syvästi itse kuhunkin. Owen Suskind jos kuka tietää tarkalleen millaista se on.

Owen on autistinen poika, joka selätti lapsuutensa puhekyvyttömyyden ja sosiaaliset vaikeudet katsomalla Disney -animaatioita. Hiljainen ja etäinen lapsi ryhtyi kommunikoimaan käyttäen elokuvissa näkemiään ja kuulemiaan asioita elämästä ja tunteista. Siitä lähtien hän on tehnyt Disney -animaatioilla järkeä itselleen ympäröivästä maailmasta. Hakuna matata!

Collegesta valmistuva ja omilleen muuttava Owen painiskelee itsenäistymisen, rakkauden ja elämän realiteettien tuomien paineiden kanssa. Tämä lukuisia palkintoja kahminut, koskettava ja opettavainen dokumenttielokuva on samaan aikaan sekä hauska että tunteikas, ja äärimmäisen tärkeä muistutus siitä, miten elämää ei koskaan saisi pitää millään tasolla itsestäänselvyytenä.

Traileri