Elokuvat

Alex Hoffman

The Redemption of the Devil

USA 2015
81 min • englanti
K16
Teema: Rokumentti selection
17.11.2016 | klo 21.45 | Paikka: TAPIO 4 | Liput

Eagles of Death Metalin nokkamies valistaa seksistä, huumeista ja Jeesuksesta

Jos Hessu Hopo, Jukka Nousiainen ja vielä lankeamaton Lucifer viettäisivät Vegasissa huumeisen, pitkän ja kiihkeän yön keskenään, lopputuloksena syntyisi Jesse Hughes. Niljakas, lipevä, koomisen karikatyyrinen ja samalla tuhansien fanien palvoma bändiliideri. Jos kuvittelet että Hughesin sarjakuvamainen imago on pelkkää sepitettä, tulet toisiin ajatuksiin tämän elokuvan nähtyäsi!

Jesse Hughes tunnetaan lie parhaiten hänen ja Josh Hommen yhteisen jytäbändi Eagles of Death Metalin mursuviiksisenä keulakuvana. Siviilissä ketku hunsvotti pitää itsensä kiireisenä muun muassa seurustelemalla parikymppisen ex-pornotähden kanssa ja paasaamalla kiistanalaisuuksia omassa radioshowssaan. Harva uskoisi, että tämä seksin, huumeiden ja jytärockin pyhästä hengestä sikiävä egomaanikko vihittiin vastikään myös papiksi.

Vaikka Hughes on kyseenalainen ja sekopäinen nilkki, jolla on hyvin epäilyttäviä mielipiteitä, ei miestä voi olla rakastamatta. Jollain kieroutuneella tavalla Hughes onnistuu kietomaan katsojan pauloihinsa huumaavalla karismallaan. Ironian ja tosikkouden rajat hämärtyvät miehen laukoessa sloganeitaan kuten: “Whenever my dick is not working I just go and blast out couple of rounds with my old gun and drive in my Ferrari“. Hoffmanin dokkari on alusta loppuun häpeilemätöntä ja suoraa tykittelyä, eikä kukaan tai mikään säästy tämän auttamattoman ihanan pirivieterin käsittelyltä!

Traileri